Un de cada tres positius està sent tractat a distància amb hospitalització domiciliària

Cinquè dia consecutiu amb un descens en els positius per coronavirus. Aquest dijous n’hi ha 25 menys que deixen el nombre d’infectats en 656. D’aquests ja és una tercera part la que està sent tractada a casa amb seguiment directe dels metges. 226 persones són en hospitalització domiciliaria, set més que dimecres, mentre que 430 ho són en centres sanitaris, 32 menys. Aquest descens es dóna en els ingressats en planta, que han baixat en 34 persones, fins les 379. En canvi hi ha dos positius més en les Unitats de Cures Intensives i ara en són 51.

Pel que fa a les defuncions es trenca la tendència a la baixa dels darrers quatre dies i aquest dijous hi ha hagut un repunt, amb set persones mortes. Les defuncions contemplen només les registrades pel Consorci Sanitari i Mútua de Terrassa i no inclouen les que s’han produït al marge de les empreses sanitàries, per exemple en residències de gent gran. El Departament de Salut inclou, des de dijous, aquestes defuncions en el recompte però, per ara, no hi ha dades municipals.

Les altes segueixen creixent. Se n’han donat 40 en les darreres hores i la xifra de persones recuperades de la Covid-19 ja supera les vuit-centes.