Un de cada tres terrassencs canvia de col·legi electoral pel 14-F

El dispositiu electoral del 14 de febrer s’ha hagut de modificar per fer els comicis més segurs. Això ha comportat força canvis: el més significatiu és que un de cada tres terrassencs votarà a un lloc diferent del que habitualment ho feia. S’han hagut d’ampliar el nombre de col·legis electorals, que passa de 46 a 60 respecte els últims comicis.

Hi ha més col·legis i més meses per garantir una baixa densitat als centres de votació; espais entres taules; ventilació i possibilitat de fer cues a l’exterior. Alguns dels canvis, però, seran definitius. Desapareixen del mapa electoral les escoles Ponent, Salesians, Sant Llorenç, Montserrat i Serra de l’Obac: apareixen 19 punts de votació nous, com per exemple, l’Escola Pia, l’equipament socioesportiu de La Cogullada i l’Arxiu Històric. Dins del col·legi electoral només hi podrà haver quatre persones per mesa, a banda del president i els dos vocals.

Una de les incògnites que encara queden per saber és com es gestionaran els EPIs que hauran de portar els 795 membres de les meses.

L’Ajuntament recomana portar la targeta censal quan es vagi a votar, per facilitar l’accés als col·legis i agilitzar les cues. Els punts de votació es poden consultar al web de l’Ajuntament.