Un dia més de Vegan Fest, el 15,16 i 17 de setembre al Parc de vallparadís

Terrassa tornarà a ser la capital del veganisme. El 15, 16 i 17 de setembre el Parc de Vallparadís serà de nou la seu del Festival vegà a l’aire lliure més gran d’Europa. Aquest dimarts, el Teatre Principal ha acollit la presentació oficial de la nova imatge de la 4a edició de Vegan Fest Catalunya. Aquest any el lema escollit ha estat Salvem la Terra, i és que l’ecosostenibilitat ha sigut un dels pilars de la iniciativa des dels seus orígens.

L’Associació Vegana de Catalunya, organitzadora del certamen, vol que Terrassa es converteixi en un referent europeu com a ciutat vegan friendly

Aquesta edició presenta moltes novetats com actuacions musicals al vespre a la carpa de Vallparadís. Torna el Master Vegan Chef on cuiners i influencers demostraran les seves habilitats elaborant una recepta de cuina vegetal en 45 minuts.

A més, s’amplia amb un dia més la duració del festival. Seran 3 jornades amb més de 80 activitats per a tots els públics. Han programat sessions de ioga, tallers d’educació ambiental, entrevistes amb activistes i portaveus del veganisme a nivell nacional i internacional, showcookings, concerts i activitats pensades per a la canalla. També s’augmentarà la zona de market per sota de Parc de Vallparadís, amb més parades. S’espera que s’incrementi el nombre d’expositors. 

Els organitzadors volen fomentar un estil de vida sostenible, seguint una alimentació plant-based com l’opció de vida més respectuosa amb el medi ambient. També defensen els drets dels animals i la salut. I és que treballen per un món lliure de crueltat animal. A Catalunya aquest estil de vida té cada cop té més adeptes.