Un diorama representarà el 4 de setembre de 1713 a la Fira de Playmobil de Terrassa

Si fem cas a les dades de facturació, i a la tradició que aquesta joguina té al nostre país, és possible que a Terrassa hi hagi més playmobils que terrassencs. És comprensible, doncs, que la Fira de Col•leccionisme de Playmobil s’hagi consolidat i visiti la ciutat per tercer any consecutiu. Serà aquest cap de setmana, el 3 i 4 de març.

Aquesta vegada ho fa ampliant l’espai d’exposició, que ocuparà la totalitat del Recinte Firal. Es podran veure més diorames que mai: un total de 18, de temàtiques ben diferents: des de la sabana africana, passant pel circ, el zoo, pel•lícules com Els Caçafantasmes i la Nòvia Cadàver i recreacions històriques, alguna de ben propera, com l’entrada de les tropes borbòniques a Terrassa el 4 de setembre del 1713 durant la Guerra de Successió. Els 18 diorames estaran elaborats per 16 dioramistes diferents, cinc dels quals s’estrenen a Terrassa.

A banda dels diorames, la Fira també ofereix importants atractius per als col•leccionistes, com tot tipus de figures i complements, figures customitzades, caixes descatalogades, peces a granel, productes d’importació i les últimes novetats de Playmobil. Un cop més, hi podran gaudir els petits, però també els grans.

La Fira del Col•leccionisme del Playmobil no es redueix al recinte firal aquest cap de setmana, sinó que també es pot viure a setze aparadors de setze establiments de Terrassa Centre que exposen una figura gegant de Playmobil.

Els nens i nenes d’entre 4 i 16 anys també tindran l’oportunitat de ser dioramistes amb un concurs de diorames de petit format.