Una dona en estat greu per l’incendi del seu habitatge al carrer del Doctor Cistaré

Una dona ha resultat ferida de caràcter greu aquesta matinada en un incendi que ha afectat el seu habitatge situat al carrer del Doctor Cistaré, número 41, al barri de Poble Nou – Zona Esportiva.

Un total de 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat han hagut d’actuar en les tasques d’extinció després de rebre l’avís a un quart d’una de la matinada. L’incendi ha cremat completament un dels pisos situats a la segona planta de l’edifici. També ha resultat afectada la porta d’entrada del pis del costat i la galeria del pis inferior, així com tot el cel obert del bloc. A més, l’escalada de l’edifici de quatre plantes ha quedat també plena de fum a causa de l’incendi.

Els efectius dels Bombers han rescatat la dona que hi havia a l’interior del pis cremat, la qual ha estat evacuada amb ambulància medicalitzada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. D’altra banda, els Bombers també han rescatat en vida un gos de l’interior d’aquest pis afectat.

Com a mesura preventiva, els veïns dels pisos superiors de l’edifici han estat confinats, mentre que els del primer pis s’han desallotjat durant l’extinció de l’incendi, que s’ha donat per controlat a les 00,38 hores.

Al lloc, han treballat també efectius de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.