Un espectacle de llum i música a la Masia Freixa inaugurarà la Fira Modernista de Terrassa 2019

La Masia Freixa acollirà divendres que ve a 2/4 de 10 de la nit l’espectacle inaugural de la 17a Fira Modernista de Terrassa. Serà amb l’activitat musical IL·LUMINEM EL MODERNISME!, on la llum dibuixarà els contorns d’un dels edificis més singulars de la ciutat. Està inspirada en l’arquitectura de Lluís Muncunill i influenciada també per l’obra d’Alexandre de Riquer. L’empresa LAMP ha dissenyat aquesta instal·lació efímera per donar color a la Masia Freixa durant els tres dies de la fira. L’espectacle es podrà veure també dissabte 11 i diumenge 12.

Aquest serà un dels 300 actes programats en aquesta edició de la fira, basada en el món del cinema i que també inclourà una carpa de la Terrassa City of Film, exposicions amb peces úniques, una màquina del temps inspirada en Georges Méliès i un espectacle de la llanterna màgica. Tot plegat, per reviure a Terrassa les primeres experiències precinematogràfiques amb una programació diversa, accessible i inclusiva.

Aquesta any, la fira comptarà amb una ciutat europea convidada. Serà Riga, la capital de Letònia, que concentra el conjunt d’edificis modernistes més gran del nord d’Europa. Terol i Alcoi també hi tindran el seus estands per donar a conèixer el seu patrimoni.

A la gran oferta cultural, patrimonial i lúdica de la fira, també s’hi afegiran una àmplia proposta gastronòmica i l’estrena de la beguda de sarsaparrella.

La cloenda de la Fira Modernista es farà diumenge a les 8 del vespre amb l’estrena al Teatre Principal de la pel·lícula ‘Amor en guerra’, que rodarà el director terrassenc Antoni Verdaguer i Cheap Films durant els tres dies del certamen.