Un espectacular incendi ha obligat a desallotjar dos edificis a l’avinguda Josep Tarradellas

Un incendi ha obligat a desallotjar dos blocs de pisos de l’avinguda de Josep Tarradellas aquest passat dissabte a la nit. Onze veïns i un membre del cos de Bombers van haver de ser traslladats a Mútua de Terrassa.

Va ser a un quart de deu quan el servei d’emergències va rebre diverses trucades avisant de les flamarades que sortien d’un pis, a l’alçada del carrer de Pedrell.

Tres dotacions de la Policia Municipal, cinc unitats del Cos de Bombers de Terrassa i quatre ambulàncies es van desplaçar al lloc dels fets. A causa de l’incendi, es van haver de desallotjar tant el bloc d’habitatges on es va originar el foc, com el del costat.

Mentre Bombers realitzava les tasques d’extinció, els agents de la Policia Municipal van tallar el trànsit a l’avinguda en sentit nord. Segons sembla, l’incendi es va originar en un dels pisos baixos de l’edifici. Els equips mèdics van haver de traslladar 11 persones a l’hospital per ser ateses, principalment, d’afectacions per inhalació de fum. Un membre del cos de Bombers, també va ser atès per un cop de calor i la caiguda d’un fals sostre.

Cap a tres quarts de dotze de la nit, gran part de les persones desallotjades va poder tornar a casa, un cop extingit l’incendi, mentre que en als tres habitatges més afectats no va ser possible.

De moment, es desconeixen les causes que van originar l’incident.

D’altra banda i també aquest cap de setmana, quatre dotacions de Bombers han hagut d’actuar en un incendi a una rostisseria de l’avinguda Àngel Sallent. El foc s’hauria originat a la campana de l’establiment i, en aquest cas, no ha provocat ferits greus.