Espot Cine Catalunya

Un espot fet a l’ESCAC i rodat al Catalunya anima a omplir els cinemes

El cinema Catalunya ha estat l l’escenari escollit per la gravació de l’espot Crispetes intergalactiques per animar al públic a gaudir del cinema a la gran pantalla. I és que l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), FECE (Federació de Cinemes d’Espanya) i FEDICINE (Federació de Distribuïdors Cinematogràfics) han presentat una nova campanya amb el lema  Vine al cine…. on hi ha les veritables estrelles.Es vol fomentar l’assistència a les sales de cinema.Amb aquesta Iniciativa es pretén recuperar l’assistència a cinemes com a hàbit social i cultural.

Es podrà veure des d’aquest cap de setmana a les sales de cinema. També als perfils oficials de les principals xarxes socials de la indústria de l’exhibició i distribució.

L’anunci està dirigit per, Lucas Parra i Gerard Claramunt, realitzadors de l’ESCAC, juntament amb un equip de graduats de l’escola. Amb Crispetes intergalactiques els cineastes, buscàven fer un homenatge a grans pel·lícules. 

Els cinemes  s’enfronten a un període clau, fins a final d’any, haurien  de poder aconseguir la recuperació d’espectadors davant les xifres prepandèmia. Encara registren una caiguda del 40% (entre 1 de gener i 31 d’octubre).