Un ferit a causa del despreniment d’una façana al carrer Sant Gaietà

Una persona ha resultat ferida per un despreniment en part d’una façana en obres que ha tingut lloc al carrer de Sant Gaietà. A resultes de l’incident també s’han provocat danys importants en dos vehicles estacionats, una furgoneta i un turisme. La persona ferida sembla ser que treballava en unes obres del costat de l’immoble afectat.

La policia va rebre l’avís ahir dimecres sobre les 7 de la tarda i diverses unitats es van desplaçar al lloc dels fets per acordonar la zona i donar avís als bombers que van enviar-hi dues unitats. Els agents van delimitar la zona amb unes tanques pel pas dels vehicles i dels vianants, amb l’objectiu de preservar la seguretat. Mentrestant una grua retirava d’altres vehicles de la zona que es podien veure afectats per més runa.

Un tècnic municipal ja ha revisat l’edifici i s’ha procedit a tallat el trànsit de les persones i de vehicles per la zona. L’Ajuntament ha instat a l’empresa que feia la rehabilitació a fer els oportuns treballs per preservar la seguretat a la zona. Un cop s’hagi assegurat la façana i no hi hagi perill de més despreniments, es tornarà a obrir el pas per aquest tram del carrer Sant Gaietà.