Un festival musical per a grans i petits

La cantant i compositora balear Maika Makovski, ha sabut ficar-se el públic a la butxaca amb el concert que ha ofert als terrassencs aquest darrer cap de setmana. Amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i l’incomparable entorn del conjunt monumental de la seu d’Ègara, Makovski ha convertit les restes romàniques en un interessant viatge sonor amb el qual ha posat la cirereta en aquest certamen estiuenc de música clàssica i antiga.

Enguany, però, el festival d’estiu de la seu d’Ègara ha comptat amb un vessant formatiu i de difusió del gènere més que interessant i adreçat a tots els públics i edats. Així, els més petits de la casa han pogut endinsar-se en el món musical i del respecte pel medi ambient amb un conte creat per a l’ocasió relacionat amb la lutieria.

Amb aquesta filosofia de combinar la música amb altres aspectes socials i pedagògics, el festival d’estiu de la seu d’Ègara pretén esdevenir el marc de referència d’aquest gènere a la vegada que es converteix un punt de trobada cultural de l’estiu a Terrassa i comarca.