Un Fora Stocks traslladat a un divendres i en mig d’una pandèmia

El Fora Stocks torna al centre de Terrassa. Es mou de dissabte a divendres, aquest divendres 5 de març, i s’han adoptat totes les mesures preventives possibles per evitar riscos. TerrassaCentre, l’associació de comerciants del centre de la ciutat, impulsa una nova edició d’aquesta activitat perquè els botiguers associats ofereixen  als seus clients productes amb grans descomptes.

La situació sanitària actual i les restriccions de cap de setmana, han obligat a traslladar la data d’aquesta edició. Les ofertes es trobaran als establiments participants dins de l’horari comercial però aquesta vegada l’activitat també es viu a la plaça Salvador Espriu, on TerrassaCentre ha instal·lat vuit carpes per a les botigues adherides que venen a través d’internet i per als establiments ubicats fora de l’illa de vianants.  Aquest espai està perimetrat i es controla l’aforament per complir amb les mesures de seguretat contra la COVID-19.

D’aquesta manera  el sector no ha volgut perdre una oportunitat per impulsar el comerç local i incentivar les compres. L’acció s’emmarca dins la campanya “Love Local. Pensa local. Compra Local. Viu Local” que busca dinamitzar el comerç de proximitat i posicionar-lo com a primera opció de compra dels terrassencs i les terrassenques.