Terrassa Aprèn

Un fòrum ciutadà definirà els reptes de futur i la governança del projecte educatiu Terrassa Aprèn

L’Ajuntament organitzarà el proper 22 de novembre un fòrum ciutadà amb l’objectiu de definir els reptes de futur i la millor governança del projecte educatiu Terrassa Aprèn. A la jornada hi participaran totes aquelles persones interessades en l’educació a la ciutat.

La sessió tindrà lloc al Vapor i s’hi presentaran els resultats del procés participatiu desenvolupat durant els darrers mesos i es formularan propostes per a la governança i futur del projecte, mitjançant la creació de nous grups de treball que formulin nous reptes.

La jornada començarà a les 17.30 amb la benvinguda institucional, a càrrec de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; la secretaria general de Transformació Educativa de la Generalitat de Catalunya, Núria Mora; i el diputat de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs. A continuació, el professor de Sociologia de l’Educació de la UAB Xavier Bonal, pronunciarà la conferència ‘L’èxit educatiu, equitat i entorn’. Tot seguit, es presentaran els resultats dels grups de treball de Terrassa Aprèn. La cloenda anirà a càrrec de la tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana, qui parlarà del paper dels municipis en l’èxit educatiu.

Terrassa Aprèn és un projecte impulsat per l’Ajuntament a principis de 2022, amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb la finalitat d’implicar tota la ciutat en l’educació, entesa com a motor de canvi i progrés social, creant dinàmiques de col·laboració permanents entre tots els agents.