Un golàs de Hassen dóna la victòria a un San Cristóbal que mira cap amunt

Sembla que el CP San Cristóbal li ha agafat la mida a la Tercera Divisió. Després d’un inici de temporada dubitatiu, els de Ca N’Anglada han sumat 9 dels últims 12 punts disputats, i ja porten dues victòries consecutives. L’última víctima ha estat el Santboià, que després de perdre 1 a 0 contra els parroquials són els nous cuers de la categoria.

El San Cristóbal ha començat dominant i tenint les millors ocasions. Una imprecisió d’Adri ha donat un bon ensurt a la defensa local. El partit s’ha hagut d’aturar una bona estona per la lesió de l’àrbitre Pau Serrat Susi, que finalment ha pogut continuar. Hassen, en un gran estat de forma, ha avisat amb un xut que ha sortit alt. En el temps de descompte de la primera part, el davanter parroquial sí que ha encertat amb un golàs que, directament, anirà al resum dels millors gols de la temporada.

A la represa el Santboià ha tingut la millor ocasió en un lliure indirecte xiulat per una cessió dins l’àrea. El xut ha estat refusat per la muralla defensiva.

Els del Baix Llobregat s’han abocat a l’atac i això ha generat espais perquè el Sancris sortís a la contra, però no ho ha pogut marcar el gol de la tranquil•litat. Al final, els tres punts s’han quedat a Ca N’Anglada.

El San Cristóbal escala fins la vuitena posició. Té 14 punts. És a un del quart, el Terrassa FC.