Un grup d’arquitectes recorre Terrassa en bici per valorar els elements urbanístics

L’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya ha organitzat aquest dissabte un passeig en bicicleta pels carrers de Terrassa, amb l’objectiu de valorar el paisatge urbanístic de la ciutat i el seu patrimoni arquitectònic. La pedalada, d’uns 20 quilòmetres, ha arrencat a les 10h del matí des de l’estació de Nacions Unides i ha transcorregut pels principals punts d’interès arquitectònic.

L’activitat ha comptat també amb la col·laboració de diversos membres de l’associació Bici Terrassa Club “Biter.cat”, els quals han exercit de guies durant l’itinerari per la ciutat. Un recorregut que ha visitat, entre altres indrets, la Zona Olímpica, la plaça de l’Aigua, els barris de Ca n’Anglada i Torre-sana, la Masia Freixa, el Vapor Gran, la riera de Les Arenes o la Seu d’Ègara. El grup d’arquitectes ha finalitzat aquesta jornada lúdico-professional amb un dinar a Les Fonts i durant la sobretaula s’han exposat les valoracions.

Des de l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya també destaquen la singularitat del model de Terrassa, pel fet de representar una ordenació urbanística pensada tant en clau interna com territorial. Amb el suport de l’empresa de cicloturisme, Bicicultura Bcn, aquest és el quart cicle de pedalades que organitza l’entitat vinculada al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.