Un grup de menors agredeix una desena d’adolescents als barris del nord de la ciutat

Un grup de menors agredeix sense causa aparent a algunes noies, també menors d’edat, a Sant Pere Nord i Can Tusell i d’altres barris del nord de la ciutat. Una desena de noies ja han presentat denúncia a la policia però podrien ser més les afectades ja que fa mesos que aquest grup violent actua, a qualsevol hora del dia, preferentment en caps de setmana, i amb total impunitat.

Les famílies que han denunciat els fets estant recopilant informació sobre les agressores perquè l’administració intervingui i hi trobi una solució. En algun cas l’agressió s’ha repetit en una mateixa persona. L’Ajuntament ja ha alertat Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat i a les diferents parts implicades de la responsabilitat de la família sobre les persones menors d’edat.

Les famílies reivindiquen la llibertat de les seves filles per anar tranquil·les pel carrer i reclamen que la justícia actuï amb contundència. Aquesta setmana els Mossos s’incorporaran a la taula de treball amb tots els sectors implicats i es mantindran els contactes amb els afectats per arribar a una solució. De moment s’ha incrementat la presència policial al voltant dels instituts de les agressores i els caps de setmana per els barris afectats.