Un grup de ‘ninis’ construeix un poema escènic a la Sala Muncunill amb ‘El Bosque’

Onzena edició del Festival Terrassa Noves Tendències. Ha començat aquest dijous amb una instal·lació performativa que fuig de les lleis del teatre, dels límits del temps i de l’espai. La proposta es diu ‘El Bosque’ i es desenvoluparà a la Sala Muncunill durant els propers dies. Com a elements: branques, fulles, fusta… Com a protagonistes: nois i noies que ni estudien ni treballen. Una peça que els seus creadors defineixen com un poema escènic de llarg recorregut durant el qual construiran laberints, cases, ponts, túnels … en una experiència compartida amb el públic.

Aquests ‘ninis’ s’encarregaran d’ordenar tota aquesta matèria desendreçada i reorganitzar-la en un sentit de creació d’un nou món. Tot plegat, acompanyat de música en directe però una música modular, sense patrons, sense estructures, en un marc experimental sense pautes.

‘El Bosque’ s’emmarca en la trentena de propostes d’arts escèniques i noves dramatúrgies de creació contemporània en una nova edició del TNT, que no para de créixer.

El festival ha continuat aquest divendres al matí a la Masia Freixa amb ‘Correo’ de la xilena Paula Aros. Un espectacle on el públic participa de diversos exercicis d’escriptura i lectura de cartes, traslladant a l’audiència el missatge que les missives tenen el poder de modificar el curs dels fets.