Un grup d’estudiants de Comunicació Audiovisual busca finançament per rodar una sèrie a Terrassa

En Rob i en Sancho són dos joves realitzadors audiovisuals que han creat la seva pròpia productora per tal de gravar una pel·lícula. És el punt de partida d’una sèrie de ficció, però res més lluny de la realitat, també podria tractar-se del relat autobiogràfic dels seus creadors.

El Guillem i l’Eric són estudiants de Comunicació Audiovisual. Juntament amb tres altres companys de la Universitat Pompeu Fabra, han decidit dedicar el seu Treball de Final de Grau a la creació d’una nova sèrie. Es dirà «Fuera de Campo» i, a través del seu argument, pretén retratar les dificultats professionals dels joves amb una trama original i plena de moments còmics.

Està previst que el rodatge comenci a finals d’abril, amb localitzacions en alguns punts de Terrassa com el Cinema Catalunya o la productora LCD Films. Per poder tirar endavant el projecte, el grup d’estudiants ha iniciat una campanya de micromecenatge a Verkami. De moment, després d’uns 30 dies, ja han aconseguit uns 3.000 euros, la meitat del pressupost necessari per convertir en realitat el capítol pilot de «Fuera de Campo».