Un incendi crema uns 1.500 m2 a Viladecavalls, a tocar de Can Palet de Vista Alegre

Un incendi forestal ha cremat 1.500m2 aquest dimarts a la tarda, entre els termes de Terrassa i Viladecavalls. El foc es va declarar a les 19,20h, prop de l’espai d’oci Granja d’Aventura Park, a tocar de Can Palet de Vista Alegre. Fins al lloc s’hi van desplaçar vuit dotacions terrestres i dos helicòpters dels bombers. Les tasques d’extinció van ser complicades per la gran quantitat de vegetació que hi havia a la zona i el foc no es va poder donar per estabilitzat fins a quarts d’onze de la nit. També hi van participar ADF i Voluntaris Forestals. La gran quantitat de combustible pesat, com troncs i soques, fa que l’incendi encara no s’hagi donat per apagat i es segueixi controlant la zona, tot i que no hi ha dotacions treballant-hi. Les flames també van afectar l’estructura d’una granja abandonada.

Aquest és el segon incendi en pocs dies al terme de Terrassa, després que el cap de setmana cremessin vuit hectàrees a la zona de Les Martines.

La Generalitat ha activat el pla d’emergències per incendis davant el risc elevat que hi ha aquests dies. Al Vallès Occidental el risc és de nivell 2, i de nivell 3 a la franja oest de la comarca, on justament ha cremat l’incendi d’aquest dimarts.