Un incendi en un local destapa una plantació il·legal de cànnabis

Cap a la 1.25 h de la matinada de divendres, el servei d’emergències del 112 va contactar amb la Policia Municipal per informar que diverses dotacions del Cos de Bombers de Terrassa estaven al carrer del Fluvià, entre els d’Olot i Tortosa, perquè sortia fum d’un pàrquing. Una dotació policial s’hi va desplaçar i va observar que tres efectius de bombers estaven sufocant les flames que sortien de l’interior del local. També hi havia la propietària, que viu al pis superior.

El foc el va causar una sobrecàrrega a la xarxa elèctrica del local perquè havia estat manipulada. Els agents van accedir a l’interior i van observar que el local estava dividit en dues parts, una utilitzada com a pàrquing, i l’altra equipada amb una infraestructura per a una plantació il·legal, amb 20 plantes de marihuana ja crescudes i dues safates amb 160 plantes en creixement.

La persona llogatera del local va informar la policia municipal que la plantació era per a consum propi. Els agents la van detenir per estar implicada en un delicte contra la salut pública, i en un altre per defraudació de fluid elèctric. A conseqüència de l’incendi, el pis va quedar ple de fum i va haver de ser ventilat, i els seus habitants reallotjats a casa d’uns familiars.