Un inici fulgurant del Club Egara sentencia el derbi a Les Pedritxes (0 a 3)

Victòria clara del Club Egara en el derbi d’aquest diumenge a Les Pedritxes. Les ratllades van tenir un inici fulgurant amb el que van encarrilar el partit i els tres punts. El CD Terrassa ho va acusar, i fins a la segona part no va oferir el seu millor joc.

Només començar, al minut u, Mireia Hererro estrenava el marcador caçant una bola morta dins l’àrea. La mateixa Herrero feia el segon per l’Egara quan encara no s’havia arribat al quart d’hora de partit, aquest cop de penal córner. Han estat massa cops per un CD Terrassa que li va costar entrar en el partit. Al segon quart Júlia Pons sentenciava el matx amb el 0 a 3. Fins i tot va estar a punt d’arribar el quart però la bola va sortir fregant el pal.

A la segona meitat el Club Egara va baixar una mica el ritme, les locals van millorar les prestacions i van portar cert perill en algunes accions de penal córner. Al final, però, el marcador no es va moure i les del Pla del Bon Aire van certificar les dues victòries en dos partits mentre que el CD Terrassa encara no ha sumat cap punt.

L’Atlètic per la seva banda, ha aconseguit la seva primera victòria a la Lliga Iberdrola al guanyar per la mínima, 0 a 1, al camp del Sardinero.