Foto Presen Llibre La Ruta De La Llum

Un llibret recull les millors fotografies de la Ruta de la Llum del 2021 a Terrassa

El 16 de maig és el Dia Internacional de la Llum. Terrassa ho va celebrar l’any passat amb un conjunt d’activitats emmarcades amb què es va anomenar la Ruta de la Llum. Deu monuments de la ciutat es van il·luminar i es van acompanyar de deu històries sorprenents sobre la llum.

Davant la bona acollida que va tenir aquesta iniciativa, aquest any s’ha editat un llibret que recull fotografies d’aquella commemoració. La publicació s’ha presentat aquest dijous al migdia a la Facultat d’Òptica i Optometria, aprofitant els actes de la Festa de la Primavera i la Setmana Cultural del campus de Terrassa de la UPC.

El cap de setmana del 13 al 15 de maig, coincidint amb la nit dels museus, s’il·luminaran alguns monuments de la Ruta de la Llum, per commemorar de nou aquesta data. Seran la façana de l’Ajuntament, el Monument de la Dona, la Torre del Palau, la Xemeneia del Vapor Monset (carrer Montserrat), la de la Plaça Nova, de la Terrassa Industrial, de la Plaça Salvador Espriu i la Facultat d’Òptica i Optometria.

Foto Presen Llibre La Ruta De La Llum