Un mal inici i els desajustos en defensa condemnen el CN Terrassa davant l’OSC Budapest (10-15)

El CN Terrassa ha sumat aquest dimecres la quarta derrota seguida a la Champions League de waterpolo. Ha estat davant l’OSC Budapest, que s’ha imposat per 10 a 15 a l’Àrea Olímpica. De nou un mal inici ha condemnat l’equip de Dídac Cobacho.

Tot i que Bernat Sanahuja ha marcat als vint-i-cinc segons, en la primera jugada del partit, el conjunt hongarès ha exhibit el seu potencial ofensiu. Ha fet quatre gols seguits, aprofitant les accions d’home de més i els desajustos defensius dels egarencs des de l’arc. Les diferències han seguit incrementant-se en el segon quart, tot i la diana inicial d’Alberto Barroso, màxim realitzador del seu equip amb quatre gols. L’OSC ha clavat un parcial de 0 a 3. El CN Terrassa no s’havia com frenar l’atac visitant, tot i que dues accions d’Agustí Pericas i un altre de Sanahuja sobre la botzina situaven el 5 a 8 al descans.

En el tercer període els de Cobacho han sortit més intensos en defensa i s’han arribat a col•locar a només un gol, 8 a 9, amb una acció des de la boia de Pericas. Però els hongaresos no han deixat en cap moment que el CN Terrassa els pogués atrapar i han tornat a obrir una escletxa en el marcador amb el 8 a 11 amb el qual s’iniciava l’últim quart. Barroso, des del punt de penal, ha tornat a apropar el quadre egarenc, però llavors ha sortit Prlainovic al rescat del seu equip. Dues accions seguides del considerat un dels millors jugadors del món han acabat amb la resistència local.

Jugadors i staff tècnic lamentaven el pèssim inici. Tot i la derrota, el CN Terrassa manté la sisena plaça del seu grup. D’aquí dues setmanes toca visitar el Marsella.