Un mapping a la Seu d’Ègara destaca entre desenes d’activitats nadalenques als eixos comercials

Els diferents eixos comercials i les seves entitats repartides pels 7 districtes de la ciutat organitzen des d’ara i fins passat Reis, centenars d’activitats per celebrar les festes de Nadal. Aquest dimarts al matí s’ha presentat la campanya “Terrassa fa Nadal” al Centre Cívic Montserrat Roig de Ca n’Anglada. Concerts, música, espectacles, tallers, Caga Tió i sobretot els Reis, ompliran les biblioteques, els centres cívics i els carrers de festa, tradicions i activitats nadalenques per a tothom.

La principal novetat d’aquest any és la realització d’un mapping a la façana de la Seu d’Ègara coincidint amb la recta final perquè sigui declarada Patrimoni de la Humanitat. Un projecte espectacular que es podrà veure el dia 13, en tres sessions, per primera vegada a Catalunya. L’altra novetat és l’exposició d’uns 70 pessebres a la Sala Muncunill per commemorar el 75è aniversari de l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa. Per tercer any consecutiu torna la festa de cap d’any al Raval de Montserrat, en aquesta edició amb música en directe i amb la conducció de l’humorista Pep Plaza, conegut per les seves imitacions televisives.

La programació de cada districte es troba en una edició especial de la revista municipal Sortim, que recull on trobarem al Pare Noel, patges i reis, sortejos i regals, tallers de Nadal i activitats a les sis biblioteques de la ciutat. Totes les activitats als diferents eixos comercials venen recolzades per la campanya “Terrassa fa Nadal” a premsa, xarxes i televisió.