Un miler d’alumnes terrassencs han començat la selectivitat postpandèmia

Torna la selectivitat com la d’abans de la pandèmia, en tres dies i sense mascareta obligatòria. Més de 40.000 estudiants a tot Catalunya, gairebé mil de Terrassa, han començat aquest dimarts les proves per accedir a la universitat amb els nervis habituals davant d’un dels reptes més importants de la seva vida com a estudiants.

Foto Sele2

La majoria de l’alumnat terrassenc s’ha hagut de desplaçar a la Universitat Autònoma. A Terrassa només han pogut fer les PAU els nois i noies de l’Institut Terrassa i l’Escola Cingle. L’únic tribunal habilitat és el Vapor Universitari. Els exàmens han començat amb llengua castellana i literatura. Una prova que ha sortit millor del que molts esperaven. Després han fet llengua estrangera i a la tarda, les diferents modalitats, com física, geografia i cultura audiovisual. Cadascú té les seves pors.

Fot Sele

Les PAU es divideixen en dues fases: la fase general, que és obligatòria i consta d’un total de cinc exàmens, i la fase específica, que és voluntària per a tots els perfils d’estudiants i serveix per pujar nota.

Foto Sele4

Les proves acabaran dijous i les notes se sabran el 29 de juny.