Un miler d’escolars participen en la cloenda dels Jocs Esportius

El passat divendres la ZEM de Can Jofresa va ser l’escenari de la cloenda dels Jocs Esportius Escolars que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT). La jornada es va dividir en dos espais simultanis: la pista d’atletisme, on els infants més petits van gaudir de diferents activitats esportives, i el pavelló, on es van lliurar els premis als primers equips classificats en categoria aleví, cadet i juvenil.

En bàsquet, els guanyadors van ser els centres Mare de Déu del Carme (aleví i infantil masculí), Francesc Aldea (aleví femení), Cingle (infantil i juvenil femení), INS Montserrat Roig (cadet masculí) i INS Torre del Palau (juvenil masculí). En futbol sala, els primers classificats van ser AVV Montserrat (aleví i infantil masculí), Maristes de Rubí (aleví femení), INS Can Jofresa (infantil femení), Grup de Jocs La Fàbrica (cadet masculí i femení) i INS Santa Eulàlia (juvenil masculí).

Van encapçalar la classificació en futbol-7 l’Escola Avenç (aleví masculí), Fem+ (aleví femení), CE Valldoreix (infantil masculí), Júnior (infantil femení), INS Investigador Blanxart (cadet masculí), Juventud 25 Septiembre (cadet femení) i UE Vacarisses (juvenil-sènior femení). Van guanyar en voleibol Valldoreix Thunders (aleví femení), Centre Obert SC (infantil femení), INS Egara (infantil masculí), Gresol (cadet femení), CN Terrassa (cadet masculí) i INS Arnau Cadell (juvenil femení). Finalment en handbol, l’Escola Avenç va guanyar en la categoria aleví.

En la jornada hi van participar un total de 1.000 escolars, que van comptar amb la col·laboració dels Carboners de Terrassa i la Federació Catalana de Korfbal. Un cop finalitzada la cloenda, el CEVOT va realitzar el sopar de fi de curs, amb l’assistència d’un centenar de persones vinculades a l’esport escolar, on es van entregar els primers Reconeixements dels Valors Esportius Nico Villar.

Cloenda Jocs Esportius Escolars 2

La pista d’atletisme va ser l’escenari de diferents activitats (Font imatge: CEVOT)