Un minut separa les RedSticks de guanyar el Preolímpic (1-2)

La selecció espanyola femenina s’ha proclamat subcampiona dels Preolímpic disputat a València, després de perdre la final davant Bèlgica. Tot i no fer-se amb el títol, el combinat estatal ha complert amb l’objectiu que s’havia marcat i s’ha classificat per als Jocs Olímpics de París.

Les RedSticks han caigut aquest dissabte per 1 a 2 davant la quarta selecció del rànquing mundial. Les belgues s’han trobat amb un mur a la porteria, Clara Pérez. L’egarenca ha estat un obstacle insalvable i quan han pogut batre-la, el gol ha estat anul·lat. Les de Carlos García-Cuenca també han tingut les seves opcions per marcar i a dos minuts per al descans Sara Barrios ha fet l’1 a 0, aprofitant un refús i posant la bola per l’únic forat que havia deixat la portera de Bèlgica.

Espanya Bèlgica Final Preolímpic Femení 3

Les RedSticks, amb tres terrassenques, celebren el segon lloc a València i la classificació per als Jocs

A la represa s’han succeït les arribades en una i altra porteria. Espanya ha pogut matar el partit, però no ho ha fet i les belgues han capgirat el marcador amb dos gols en un minut en el tram final. Louise Versavel ha punxat una bola que ha sorprès Clara Pérez i, segons després, Charlotte Englebert ha culminat la remuntada amb un revès en el qual la portera terrassenca no ha pogut fer res.

Gran Bretanya ha estat la darrera selecció en aconseguir el bitllet per a París, després de superar Irlanda per 1 a 2 en el partit pel tercer i quart lloc.