Un mort i dos ferits a la Romería del Rocío de Terrassa en desbocar-se un cavall

Un home de 41 anys ha mort i dues persones més han quedat ferides aquesta matinada a Terrassa a la Romeria del Rocío, que se celebra aquests dies a Can Petit, organitzada per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya.

Fonts municipals de l’Ajuntament han confirmat els fets, que han passat a un quart de dues de la matinada. Un cavall s’ha desbocat i el  carro que portava ha atropellat un grup de persones. Tot i que l’Ajuntament confirma que el dispositiu de protecció civil i seguretat ha funcionat, no s’ha pogut fer res per salvar la vida de l’home, de 41 anys i membre de d’una germandat rociera Pastora del Alba de Sant Adrià. Abans del migdia les dues persones ferides, també homes, han estat donades d’alta de l’Hospital de Terrassa.

Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat efectius del Servei d’Emergències Mèdiques i de la Creu Roja, de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s’ha desplaçat també al recinte de Can Petit, on té lloc la Romería.

Els responsables de la Federació d’Entitats Culturals Andaluces de Catalunya han estat aquest dissabte al matí també al recinte muntat a Can Petit. Ells mateixos han confirmat a Canal Terrassa que la celebració, de caràcter religiós, es manté tot i el tràgic incidient.

 

Membres de la FECAC en el moment de decidir que mantenen la celebració religiosa

Molta gent conntinua apropant-se a la Romeria. Tothom lamenta els fets

Caseta de la germandat rociera de Sant Adrià a la qual pertanyia la víctima