Un mort i un ferit en un accident laboral en unes obres al carrer de l’Estatut

Tràgic accident laboral el que s’ha produït aquest dissabte al barri de Can Roca de Terrassa. Passaven 2/4 de’11 del matí quan, per causes que s’estan investigant, s’hauria caigut un encofrat mentre els operaris el manipulaven amb una grua. La caiguda d’aquest element hauria afectat dos dels treballadors, un dels quals ha resultat mort. Un segon home, també operari de l’obra que s’està duent a terme al número 35 del carrer de l’Estatut, ha resultat ferit i ha estat traslladat a MútuaTerrassa, on es troba a la UCI amb pronòstic reservat.

Fins a cinc dotacions dels Bombers de Terrassa s’han presenciat al lloc de l’accident, a més de diverses unitats del Mossos d’Esquadra i ambulàncies. Després de rescatar l’home ferit amb una grua dels Bombers, la metgessa forense ha procedit ha aprovar l’aixecament del cadàver. Els investigadors s’han quedat a l’obra per tal d’aclarir els fets.

En el solar del número 35 del carrer de l’Estatut, al barri de Can Roca, s’hi estan edificant blocs de pisos que acolliran fins a 53 habitatges i una vuitantena de places d’aparcament. En el moment de l’accident es treballava en estructures de l’aparcament soterrani.