Un motivat Terrassa FC viatja a Eivissa amb l’objectiu d’acabar amb la malastrugança balear

El Terrassa FC visita diumenge (12.00h) el CD Ibiza Islas Pitiusas amb un clar objectiu de sumar el segon triomf a domicili i seguir amb la notable dinàmica de resultats. Els de Jordi López encadenen sis jornades sense perdre, amb un balanç de quatre victòries i dos empats, que l’han catapultat fins a la setena plaça a només cinc punts del play-off.

Els terrassistes tenen una assignatura pendent a les Illes Balears, ja que la temporada passada no van guanyar cap partit i en l’únic desplaçament d’aquesta van perdre amb la Peña Deportiva. L’Ibiza, però, tampoc passa pel seu millor moment i suma tres derrotes seguides que l’han portat fins al dotzè lloc, un punt per sobre del play-out, i a dos del descens. El quadre eivissenc, però, vol trencar aquesta dinàmica negativa en el dia del seu desè aniversari. El club ha fet una crida a la seva afició per omplir Can Misses 3, però el Terrassa FC no s’hi vol sumar i vol aigualir la festa.

Cd Ibiza 2

Entrenament del CD Ibiza aquesta setmana (Font imatge: @cdibizaip)

A les baixes de Vivi, Adri i Fran González s’ha d’afegir Diego Garzón, que té per a unes quantes setmanes, després de lesionar-se contra l’Hércules. Jordi Cano s’ha exercitat al marge, però estarà disponible per al tècnic. El murcià Marcos Navarro Quiñonero dirigirà aquest partit.

Diego Garzón I Adri

Diego Garzón i Adri, exercitant-se al marge del grup aquest divendres

Aquesta ha estat la darrera setmana del Terrassa FC al Municipal de Ca n’Anglada. La vinent ja s’entrenarà al Municipal Les Fonts Artur Travesa, previ aterratge a l’Estadi Olímpic.