Un motorista ferit greu en un accident després de caure a terra

Cap a les 2.30 h de la matinada de dimarts, un motorista ha caigut a terra quan circulava per l’interior de la rotonda de l’avinguda de Santa Eulàlia amb l’avinguda de les Glòries Catalanes. Un testimoni dels fets ha informat a la Policia Municipal que, tot i que el conductor circulava a una velocitat adequada, en fer el gir a la rotonda, l’estrep de la motocicleta ha tocat a terra i li ha fet perdre el control del vehicle fins que ha caigut. Una unitat de la Policia ha acudit al lloc i ha demanat una ambulància, que ha traslladat el motorista a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on ha estat atès de les seves lesions a les cames. Els agents han regulat el trànsit de la zona fins que el ferit ha estat evacuat de la via.

D’altra banda, dos conductors han estat sancionats per donar positiu en les proves d’alcoholèmia. El primer ha estat denunciat per la via administrativa cap a les 0.30 h de la matinada. Una patrulla de la Policia Municipal l’ha aturat quan circulava amb la seva motocicleta pel carrer de Duero, a l’alçada de la carretera de Montcada, i l’ha requerit per ser sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica, ja que feia olor a alcohol. S’ha traslladat l’infractor a la seu policial, on ha bufat en un etilòmetre de precisió, en el què ha donat resultats positius de 0,58 mg/l i 0,57 mg/l. El conductor ha estat sancionat i la motocicleta ha quedat immobilitzada.

En un altre incident, cap a les 2.30 h de la matinada, una conductora ha estat sancionada en donar positiu en les proves de detecció d’alcohol en un etilòmetre de precisió, amb uns resultats de 0,39 mg/l i 0,37 mg/l. Els fets han tingut lloc al carrer d’Arquímedes, a l’alçada del carrer del Doctor Ullés, quan una unitat de la Policia Municipal l’ha aturat perquè circulava de forma estranya. Una altra conductora habilitada per conduir s’ha fet càrrec del vehicle, per la qual cosa no ha estat necessari d’immobilitzar-lo.