Mural D'spogo A La Plaça Cipriano Garcia

Un mural de l’artista Spogo finalitza el projecte El Tercer Paisatge

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, acompanyada del regidor del Districte 6, Noel Duque, han visitat aquest passat dissabte el nou mural que l’artista Spogo està realitzant a la plaça de Cipriano Garcia, al barri de Sant Pere Nord, un treball emmarcat en el projecte El Tercer Paisatge, impulsat l’any 2019.

La comissaria del projecte, Anna Taratiel i els representants de l’Associació de veïns i veïnes de Sant Pere Nord també han assistit a la visita.

Amb aquest mural finalitzen les intervencions artístiques a la plaça de Ciprinao Garcia, que es van iniciar l’any 2019 amb el mural obra de Lula Goce, Cristian Blanxer i Anna Taratiel, van continuar el 2020 amb una obra de Marco Galmacci, el 2021 amb la intervenció de l’artista Ampparito i el 2022 amb aquest darrer treball artístic de Carlos García, conegut com Spogo.

El Tercer Paisatge és un projecte municipal que relaciona art i teixit social. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa en col·laboració amb l’Associació de veïns i veïnes de Sant Pere Nord, comissariada per l’artista terrassenca, Anna Taratiel, que té per objectiu millorar l’entorn urbà a través de les pràctiques artístiques contemporànies.

 

 

 

Mural D'spogo A La Plaça Cipriano Garcia