Un nou cens d’empreses renova la informació dels polígons econòmics del Vallès

El portal web de polígons del Vallès Occidental, impulsat pel Consell Comarcal, incorpora nova informació de prop de 8.500 empreses. La web estrena un nou cens de 12.000 establiments ubicats en polígons d’activitat econòmica de la comarca. Aquesta informació és molt útil per a la difusió d’empreses, sobretot de les petites i mitjanes, per buscar proveïdors i serveis o conèixer el teixit empresarial i les característiques sectorials de cada polígon. L’informe recull el conjunt d’establiments que almenys tenen una activitat econòmica i la seu fiscal en alguns dels polígons del Vallès Occidental.

El llistat que es pot consultar a poligons.ccvoc.cat inclou la ubicació, l’activitat productiva, dades de contacte, facturació, empleats, activitat exportadora i d’altres variables empresarials. D’aquest cens també en surten dades com que el sector del metall amb més presència als polígons, representa el 12 per cent dels establiments, que el 19 per cent d’empreses tenen activitat exportadora, que el 34 per cent són micropimes, d’entre 1 i 5 treballadors, i que un 9 per cent tenen més de 50 ocupats.

El cens elaborat amb el suport tècnic de la Cambra de Sabadell i les dades de l’Agència Espanyola d’Administració Tributària, s’ha fet a partir del conveni de col•laboració entre el Consell Comarcal i la majoria d’Ajuntaments de la comarca. Un conveni que s’ha renovat de cara a l’elaboració del cens de l’any vinent. El nou document és fruit del Pacte per a la reindustrialització del Vallès Occidental, un conjunt de mesures de dinamització de la indústria i la millora dels serveis bàsics i la seva gestió.