Un nou documental de la sèrie d’Antoni Verdaguer repassa la biografia del pianista Miquel Farré

Aquest dimarts s’ha estrenat una nova entrega de la sèrie de documentals “Terrassencs, terrassenques”, dirigida pel cineasta local Antoni Verdaguer i dedicada, en aquesta ocasió, a la figura de Miquel Farré. El reportatge biogràfic sobre aquest prestigiós pianista, que en la seva joventut també va ser un reconegut mestre dels escacs, s’anomena “Miquel Farré, una vida amb el blanc i el negre” i ha estat presentat per streaming en un acte organitzat per l’Ateneu Terrassenc i que ha comptat amb la intervenció del mateix Antoni Verdaguer.

Forma part de la sèrie de films “Terrassencs, Terrassenques“, elaborats pel director egarenc amb la voluntat de donar a conèixer i preservar la trajectòria d’algunes persones nascudes o vinculades a la ciutat. En aquest sentit, Verdaguer ja ha elaborat les biografies de personalitats com Feliu Formosa o Eduard Torres “Edi”. A més a més, el realitzador local té previst presentar ben aviat tres títols més: “Manuel Royes, 23 anys al capdavant de Terrassa”, “Marta Pessarrodona, la donassa poeta” i “Jordi Estapé, la revolta oncològica”.

Antoni Verdaguer ja te fetes també les entrevistes que serveixen de fil conductor principal d’aquests documentals al pintor Floreal Soriguera, a l’arquitecte i cineasta Jan Baca, a l’home de ràdio i músic Josep Maria Francino o al cineasta Antoni Padrós. Entre els projectes de futur apareixen els noms de l’escriptor Jaume Cabré, els artistes Francesc Abad o Antoni Miralda o la història de la Jazz Cava i del Festival de Jazz amb Valentí Grau, Josep Maria Farràs i Adrià Font al capdavant.