Un nou magatzem de NIFCO a Rubí amplia el sòl productiu de la planta de Terrassa

NIFCO Products España, una de les principals empreses del món fabricant de components plàstics per a l’automòbil, ha inaugurat un magatzem al polígon industrial La Llana de Rubí. L’equipament, de 2.900 m2, generarà 26 nous llocs de feina i permetrà a la companyia gestionar totes les expedicions que ara es realitzen des de la planta de Terrassa, l’única que la firma té a Espanya.

D’aquesta manera, el nou magatzem permetrà alliberar 525m2 de la planta de Terrassa (fins ara destinats a magatzems) per convertir-los en sòl productiu en una segona fase d’ampliació de la planta que s’iniciarà a partir d’octubre de 2017.

A més, també es traslladaran al nou espai les expedicions que actualment NIFCO Products España té subcontractades ja que fins ara no hi havia espai a la planta de Terrassa. Aquestes operacions, que representen un 30% del total de les expedicions, ara les gestionarà directament NIFCO des de les instal·lacions de Rubí.

Segons Albert López, General Manager d’Operacions de NIFCO a Espanya: “el nou magatzem a Rubí ens permetrà atendre les comandes de nous projectes i disposar de més espai a la planta de Terrassa per incorporar maquinària d’última generació amb la que podrem seguir creixent”.

El nou equipament, ubicat en un espai de lloguer amb possibilitat d’ampliar-se en el futur, forma part de les operacions previstes dins el pla estratègic 2015-2020 de la firma que té l’objectiu d’assolir els 50 milions d’euros de facturació l’any 2020.

El nou equipament a Rubí, de 2.900 m2, generarà 26 nous llocs de feina