Un plataforma per trobar la mascota ideal s’endú el 1r premi del Programa Explorer per a joves emprenedors

Aquest divendres s’han lliurat a l’escola de negocis Euncet els premis del Programa Explorer 2018, hereu del programa Yuzz, de suport a l’emprenedoria dels joves. Els atorga el Centro Internacional Santander Emprendimiento amb el mecenatge del Banco de Santander i la col·laboració d’Orbital 40.

El primer premi l’ha rebut el portal Iwanta.pet, de Pere García i Lucas Rincón, que cerca el millor animal domèstic en base a les preferències del client. El premi consisteix en un viatge a California on rebran classes magistrals en empreses tecnològiques de Silicon Valley i assessorament i contactes amb inversors. També nou mesos d’estada al Programa d’Incubació, KauTic.40.

Com a finalistes han quedat el projecte White Fest, de Marta Quirós, en la categoria d’emprenedoria femenina. Promou classes de Pilates a la carpa de Vallparadís.

També s’ha distingit la xarxa social geolocalitzada Youdrop App de Dani Simon, com a finalista al premi d’innovació en tecnologies disruptives.

El  lliurament de premis, al que ha assistit el regidor d’Universitat, Adrián Sanchez, s’ha fet un cop exposats els projectes presentats. Amb aquest acte es posa també punt final al Programa Explorer, dirigit a joves de 18 a 31 anys que tinguin idees innovadores de negoci. El programa té una durada de cinc mesos que incloen formació presencial i en línia, assessorament i tutories.