Un possible curtcircuit provoca un incendi en una parada del Mercat de la Independència

Ensurt aquest dimecres al vespre al Mercat de la Independència. Poc després de les vuit es va declarar un incendi en una de les parades del recinte, Fruites i Verdures Glòria. Aviat el fum es podia veure des del Raval de Montserrat i les imatges començaven a circular per les xarxes. El personal de neteja, que es trobava en aquell moment a l’edifici, va ser qui va donar l’alarma.

Eren les 20.22h minuts quan els Bombers van rebre l’avís. Immediatament hi van enviar 5 dotacions que van extingir les flames en menys de mitja hora. Fins al lloc dels fets també s’hi van dirigir diverses unitats de la Policia Municipal, així com els responsables del Mercat. Diverses persones han estat controlant i treballant fins a les 3 de la matinada perquè a primera hora d’avui hi pogués entrar la brigada de neteja i deixar-ho tot preparat per a l’obertura, que s’ha pogut fer amb tota normalitat.

Els tècnics han confirmat que tots els sistemes de seguretat van funcionar correctament i per això es va poder actuar amb rapidesa. Tot apunta que s’hauria tractat d’un curtcircuit però encara es desconeixen les causes de l’incendi.

El foc ha afectat bona part de la parada i del sostre de Fruites i Verdures Glòria però no hi ha hagut cap ferit, només danys materials. Al tractar-se d’un punt de venda de producte fresc, és poc el gènere que s’ha fet malbé. Les parades del costat han resultat lleument afectades pel fum i l’escalfor. Amb tot, la parada cremada ha pogut obrir avui en una altra que hi havia buida i on hi estarà fins que no acabin els treballs per rehabilitar l’espai malmès.