Un pres s’escapa durant la seva visita al dentista en una clínica de Terrassa

Un pres del Centre Penitenciari de Lledoners s’ha fugat aquest dimarts al matí aprofitant un trasllat al dentista, en una clínica de Terrassa. Els fets han passat a les 10.34 h als voltants de la Rambla d’Ègara, a l’alçada del carrer d’Iscle Soler. Un individu, còmplice del pres, hauria assaltat els agents policials, ruixant-los amb un extintor. El moment ha estat capturat per les càmeres de seguretat de la botiga de gofres Dicks&Pussys Terrassa. Això ha facilitat l’alliberament del pres, que s’ha escapat amb els assaltants en un vehicle privat.

Segons fonts del Departament de Justícia, l’home, que estava en situació de presó preventiva, tenia una visita programada per fer-se una revisió dental i ha aconseguit fugir quan sortia de la clínica de Terrassa. Els Mossos d’Esquadra, que eren qui el custodiaven, han confirmat la fugida i han posat en marxa un dispositiu de recerca per localitzar-lo.

Aquest dimecres ha estat localitzat als afores de Rubí el vehicle amb què es van escapar.

El periodista d’El Caso Guillem Ramos-Salvat ha revelat a Twitter que el pres fugat es diu Adrián M., té 23 anys i ha penjat a les seves xarxes socials una foto presumint de la seva llibertat.
https://twitter.com/ramossalvat/status/1511308874137194499

Segons EFE, el pres està en presó preventiva per robar per encastament un concessionari de motocicletes. També té altres causes i judicis pendents, a més d’una causa oberta per la presumpta vinculació amb un homicidi.