Premisadf 01a

Un projecte de l’ADF de Matadepera opta als Premis de Prevenció d’Incendis Forestals 2021

Les càmares de videovigilància poden ser un element clau en cas d’incendi. Són uns ulls més en mig del bosc en els primers moments d’un foc i també poden servir per millorar la gestió de les tasques d’extinció. Això és el que opina l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Matadepera que ha presentat el projecte d’ampliació de les funcionalitats de les càmeres de vigilància al Premi Rossend Montané (per a projectes de planificació contra inciendis); una de les 3 categories dels Premis de prevenció d’incendis forestals convocats per la Diputació de Barcelona.

Un total de 10 projectes de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de Barcelona concorren a aquests guardons, que arriben a la 25a edició. Els premis convocats són, a banda del Rossend Montané, el Jordi Peix, que premia un projecte d’educació o sensibilització en la prevenció i el Premi honorífic Joaquim Maria de Castellarnau, en reconeixement a la trajectòria de servei d’una persona relacionada amb el món de les ADF. Els dos primers guardons tenen una dotació d’11.000 euros cadascun.

El veredicte i acte de lliurament dels premis es farà dissabte, 20 de novembre, a partir de les 4 de la tarda i es podrà seguir en directe a través del Canal YouTube de la Diputació de Barcelona.

Premisadf 01a