Ballart Carreras Blasi

Un quadre de la Terrassa Industrial de Joaquim Torres García, a disposició de la ciutat

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha visitat aquest dimarts al vespre Joan Carreras Blasi, terrassenc de 90 anys, que ha dedicat part de la seva vida a estudiar l’obra del pintor Joaquim Torres Garcia, del qual és un veritable apassionat.

El mateix alcalde ha divulgat a través de les xarxes socials la visita que ha realitzat a la casa on viu Joan Carreras Blasi.

Ballart explica que fa un temps el fill de Carreras Blasi, en Xavier, es va posar en contacte amb ell per a explicar-li que posava a disposició de la ciutat un quadre espectacular de Torres Garcia de la Terrassa Industrial, que el seu pare havia pogut aconseguit autentificar.

Per l’alcalde “és un absolut luxe comptar amb persones abocades a mantenir viu el talent d’artistes i creadors tan importants de principis del segle passat”.

A partir d’aquesta trobada, Ballart explica que a partir de la generositat de Joan Carreras Blasi es començaran a explorar les diferents opcions perquè els terrassencs i terrassenques puguin gaudir d’aquesta gran obra d’art.​

Ballart Carreras Blasi