Un renovat San Cristóbal aspira a fer un gran paper en una exigent Tercera RFEF

El CP San Cristóbal ha començat aquest dilluns la pretemporada. Ho fa amb la meitat de la plantilla renovada. Dels 20 jugadors amb fitxa, onze són incorporacions i nou segueixen de la temporada passada. Queden dues vacants sub-23 lliures que molt probablement es cobriran en les properes setmanes.

També hi ha cares noves en l’staff tècnic. Amb la marxa de Víctor Claris, el nou preparador físic és l’italià Mauro Daturi, que ha portat la veu cantant en aquesta primera sessió. L’altre canvi és Guillem Alcaide, nou fisioterapeuta dels parroquials.

Mauro Daturi I Guillem Almirall

Mauro Daturi i Guillem Alcaide, nous preparador físic i fisioterapeuta

Toca fer la posta a punt durant els propers dies perquè l’engranatge sigui perfecte i repetir el gran paper de la temporada passada, quan els d’Oliver Ballabriga van disputar el play-off d’ascens a la Segona RFEF. Aquest any, però, la Tercera RFEF serà més exigent que mai amb rivals com Hospitalet, Sant Andreu, Europa i Badalona, entre d’altres.

Els jugadors del San Cristóbal tindran més de dues setmanes per agafar el to físic i conèixer poc a poc el futbol que vol implantar Ballabriga abans d’afrontar el primer test de la pretemporada. Serà el 10 d’agost en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya davant el Terrassa FC.