Un Rèquiem de Mozart solidari recull diners per a l’associació Som Riures a la Seu d’Ègara

Concert benèfic a càrrec de l’associació Som Riures aquest dijous al vespre a la Seu d’Ègara. Al conjunt monumental s’hi ha pogut escoltar el Rèquiem de Mozart, que ha anat a càrrec del Cor Barcelona Classic Academy i els solistes vocals Laia Camps, Assumpta Cumí, German de la Riva i Joan Martínez Colás, acompanyats al piano per Dani Garcia.

La Missa de Rèquiem en re menor va ser composta el 1791. Va ser l’última partitura de Mozart i potser una de les seves peces més reconegudes i amb més força, no només pel que fa a la música, sinó també pel debat sobre com una part de l’obra musical es va completar després de la seva mort. La composició es va estrenar finalment a Viena el 2 de gener de 1793 en un concert en benefici de la vídua del músic austríac.

Els 15 euros de l’entrada d’aquest espectacle benèfic es destinaran a la tasca d’aquesta entitat que proporciona assistència odontològica a persones sense recursos. Fins ara ha atès més de 700 pacients i ha fet 8.600 tractaments. A més, fa divulgació en prevenció en salut bucodental per a la societat i promou la Responsabilitat Social Corporativa entre els professionals de l’odontologia.

El concert forma part del Misteri del Nadal a la Seu d’Ègara que aquest any celebra el seu desè aniversari.