Un San Cristóbal, amb les altes de Dani Pérez i Andrés Heredia, només li val la victòria contra el Santfeliuenc

Quatre empats consecutius han penalitzat el CP San Cristóbal en el seu objectiu d’allunyar-se del descens. Els parroquials marquen la salvació, però sumen els mateixos 19 punts que el penúltim classificat, el Sants, que perdria la categoria. Diumenge el conjunt d’Oliver Ballabriga ha de fer bo l’1 a 1 de la darrera jornada guanyant el Santfeliuenc, equip que està dos llocs per sobre a la taula i que té set punts més. Tot el que no sigui un triomf seria un pas enrere per a la permanència.

Per sortir d’aquesta delicada situació el San Cristóbal ha acudit de nou al mercat d’hivern. Després de Tino Mendoza i la cessió de Jordi López, arriba al quadre parroquial Andrés Heredia, procedent del Real Burgos de Tercera. Aquest migcampista argentí de 30 anys, que ja porta unes setmanes entrenant sota les ordres de Ballabriga, ha d’aportar més caràcter sobre la gespa.

Per problemes burocràtics s’ha complicat el fitxatge de Josep Campanera “Pepo” i Dani Pérez, procedent del Prat, s’ha convertit en nou reforç del San Cristóbal. El porter de 21 anys ja s’ha entrenat aquest dijous amb els seus nous companys.

El partit contra el Santfeliuenc, que serà dirigit per Jonathan Miguel Teruel, començarà a dos quarts d’una del migdia, mitja hora més tard de l’habitual, perquè abans hi ha la presentació de tots els equips del club.

El porter Dani Pérez ve de l’AE Prat

Andrés Heredia, procedent del Real Burgos