Un San Cristóbal mermat per les baixes afronta un nou duel pel play-off a Riudarenes

Després de perdre amb el CE Manresa, el CP San Cristóbal afronta un nou duel directe pel play-off d’ascens a la Tercera RFEF. Els parroquials, tercers amb 48 punts, visiten diumenge el quart classificat, el Girona “B”, que suma 44, ja que ha encadenat dues derrotes amb Vilafranca i Pobla de Mafumet.

Oliver Ballabriga haurà de presentar un equip de circumstàncies amb les baixes per lesió d’Ion Vázquez i Óscar Carrasco i les sancions d’Amantini i Tino Mendoza. Les bones notícies és que Ion no té fractura del Taló d’Aquil·les i tot apunta que estarà un mínim de quinze dies de baixa. A Carrasco se li ha de fer una darrera prova per determinar si té trencament o no, però està pràcticament descartat per diumenge. A Amantini li ha caigut dos partits de sanció per la seva expulsió contra el Manresa i a Tino, un.

David López torna, després de complir un partit de sanció, i Ricki Calamardo podria ser el seu company a l’eix de la defensa. El central ja està recuperat de la fractura de clavícula que es va fer a finals de gener i podria ser la gran novetat en la convocatòria. A més, tot sembla indicar que la Federació Andorrana alliberarà Max Llovera dels compromisos internacionals, per la qual cosa podria ser l’altra alternativa a la defensa o al mig del camp.

Malgrat tot la plantilla del San Cristóbal no busca excuses. Té la intenció de tornar del Municipal de Riudarenes amb els tres punts i deixar tocat un Girona “B” a qui ja va guanyar en la primera volta (2-1). El partit, que començarà a les 12.30 h, serà dirigit per José Antonio Fernández Morillo, del col·legi de Barcelona. Es podrà seguir per la Ràdio Municipal i Canal Terrassa, a través de la programació de l’En Joc de la Xarxa.

Óscar Carrasco

Óscar Carrasco, previsiblement, no arribarà al partit de diumenge.