Un San Cristóbal mermat per les baixes visita el Girona “B” amb l’objectiu de sortir reforçat per al play-off

Queden cinc jornades per acabar la Tercera Federació, cinc finals per al CP San Cristóbal. La primera d’elles serà aquest diumenge (12.00h) a Riudarenes contra el filial del Girona, un dels desplaçaments més complicats que els queda als parroquials. Els de Dani Andreu, que són tercers (42 punts) ocupant plaça de play-off, visiten un rival que vol esgotar els seus últims cartutxos per optar també a l’ascens. Els gironins són vuitens, a cinc punts (37) de la cinquena plaça que dona dret a jugar el play-off.

El San Cristóbal, però, es desplaçarà amb moltes baixes. Fins a cinc jugadors no hi seran en aquest partit. Els sancionats Sanku, Guillem i Ion i els dos jugadors andorrans, Max i Cucu, que han estat convocats amb la seva selecció per disputar la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2024. A més, el defensa egarenc David López va patir un accident de trànsit aquesta setmana i serà dubte fins a última hora. El tècnic parroquial, però, recupera Abde, després de la sanció, i Yeray, que es va perdre el darrer compromís per un procés gastrointestinal. Per completar la convocatòria Dani Andreu haurà de convocar tres jugadors del filial.

Sanku Divendres

Sanku, màxim realitzador del San Cristóbal, ha de complir un partit de sanció per acumulació de targetes

Edwar Miguel Gonzales Moreno, del col·legi de Barcelona, serà l’encarregat de dirigir aquest partit que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.