Un Sferic molt més encertat en el darrer quart s’emporta el derbi contra el CN Terrassa (68-61)

L’Sferic s’ha emportat el derbi contra el CN Terrassa, disputat aquest diumenge a la tarda al pavelló de la Sagrada Família, en el partit més atractiu de la primera jornada. El conjunt de José García Valverde ha guanyat per 68 a 61, gràcies als punts de Jordi Vilavella en el darrer quart.

Ha estat, però, l’equip d’Edu Sánchez qui ha portat la iniciativa. La línia exterior del CN Terrassa ha estat molt encertada, amb dos triples de Denis Izquierdo, ben secundat per Joan Fitó, Albert Quesada i Martí Sociats. El tempteig era d’11 a 18 per als visitants al final del primer quart, però l’Sferic l’ha capgirat en el segon amb un altre de 21 a 10. Amb una defensa molt més intensa i amb l’aportació en atac de Vilavella i d’Anthony Alegria a la pintura, els locals dominaven al descans per 32 a 28.

Després d’un quart per a cada equip, el derbi s’ha anat equilibrant i les diferències han estat mínimes. Amb empat a 47 s’ha iniciat un darrer període en el qual el CN Terrassa ha sortit molt més endollat. Un parcial de 0 a 7 en els primers quatre minuts, amb Guillermo Santiago anotant dos triples, situaven el 47 a 54. Els de Sánchez, però, no han sabut matar el partit, mentre que Vilavella s’ha posat l’equip a l’esquena, amb ràpides penetracions a cistella, robant dues pilotes i encertant des de la línia de tir lliure.

Dissabte l’Sferic visitarà la pista de l’IPSI, mentre que el CN Terrassa rebrà diumenge el CB Àguiles.