Un solitari gol de Jaume Pascual davant l’Igualada dona la tercera victòria seguida i el liderat al Terrassa FC

El Terrassa FC és el nou líder del subgrup “A” de Tercera Divisió amb 26 punts, després de guanyar per la mínima l’Igualada amb un solitari gol de Jaume Pascual en la recta final del partit. Tercera victòria consecutiva per al quadre de Juanjo García en una jornada rodona, on s’han deixat punts tant Manresa com Vilafranca, que no han passat de l’empat.

El partit no serà recordat pel joc exhibit pel Terrassa, que s’ha trobat davant un Igualada que ha posat l’autobús per mantenir la seva porteria a zero. Els locals no han trobat espais i només un xut massa centrat de Jaume ha estat l’únic que ha anat dirigit entre els tres pals durant els primers quaranta cinc minuts.

En el segon temps el Terrassa ha sotmès més l’Igualada, però ni a pilota aturada ni tampoc de lluny, amb un xut d’Àlex Fernández, han aconseguit trencar la teranyina defensiva visitant. Juanjo García no ho veia clar i ha començat a moure banqueta amb l’entrada d’Akito i dels joves com Luna i Jose Enrique.

Precisament el lateral egarenc, amb una participació testimonial aquesta temporada, no ha desaprofitat l’ocasió i als quatre minuts d’entrar ha assistit a Jaume Pascual, que ha rematat de cap al fons de la xarxa en el minut 83. El Terrassa FC, doncs, arriba en forma al derbi de dissabte contra el San Cristóbal.