Un sorteig designa els membres ciutadans del Consell del Districte 7

Aquest migdia s’ha celebrat a l’Ajuntament el sorteig per designar els membres del nou Consell Municipal del Districte 7. El regidor del Districte 3, Jordi Rueda, i el regidor d’Estructura Territorial i Districtes, Javier García, han posat en marxa l’aplicació informàtica que ha generat aleatòriament dues llistes de ciutadans, l’una del barri de Can Parellada i una altra de Les Fonts.

Els membres escollits, dos per barri que encapçalen les llistes, formaran part del nou Consell de Districte 7, com a ciutadans particulars, és a dir sense representar a cap entitat. La resta de persones del llistat queden com a suplents.

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat aquest any la creació del districte 7, format pels barris de Can Parellada i Les Fonts, els dos més meridionals de la ciutat. Fins ara aquests dos barris formaven part del Districte 3, junt amb el Segle XX, Can Palet i Can Palet 2, Xúquer, Guadalhorce i Can Jofresa.

La creació del districte 7 fa necessari constituir un nou Consell format per representants de l’Ajuntament, les entitats i persones residents a la zona.