Un taller informa als avis de com poden reduir la factura de la llum

És un dels 44 tallers sobre estalvi energètic i consum eficient, adreçats a la gent gran i que s’ha fet aquest divendres al Casal de la Gent Gran de Ca n’Aurell. El taller l’organitza l’Oficina Municipal d’Atenció a la Pobresa Energètica i Promoció de l’Eficiència Energètica, l’OFIMAPE, entre d’altres activitats d’assessorament i acompanyament a les persones, totes relacionades amb el consum responsable de l’energia. Aquest matí la tinent d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones, ha destacat la bona acollida dels tallers.

El passat mes d’abril es van començar a impartir alguns d’aquests cursos que s’allargaran fins a final d’any i que s’impartiran per tots els equipaments de la ciutat. L’objectiu és que les persones grans adquireixin recursos per estalviar energia amb petits gestos com adaptar el consum a les necessitats, entendre millor la factura elèctrica o descobrir les tarifes especials per a consumidors vulnerables.

Personal especialitzat de l’Escola d’Energia són els encarregats de difondre una iniciativa de la Fundació Gas Natural Fenosa que també forma a famílies vulnerables, professionals del tercer sector i treballadors socials. En l’últim any, l’Escola d’Energia ha impartit formació a més de 4.000 persones repartides en unes 400 sessions per a tot l’Estat. Amb aquests tallers l’oficina municipal OFIMAPE arribarà a mig miler de persones després d’un any de xerrades i altres accions divulgatives sobre l’estalvi energètic i el consum eficient.