Un Terrassa FC amb baixes afronta un repte majúscul al camp del segon classificat

El Terrassa FC afronta un exigent calendari en les properes setmanes, començant pel partit que obre aquest dissabte (18.00h) la 19a jornada al grup 3 de la Segona Federació al camp del Valencia-Mestalla. Els dos equips ocupen places de play-off d’ascens i porten molts dies sense conèixer la derrota.

Els valencianistes, segons, tenen sis punts més que els terrassistes, cinquens amb 29, i a més compten amb el millor atac i defensa del grup. S’espera un duel d’alt voltatge i un gran espectacle sobre el camp entre dos dels equips que ofereixen un millor futbol actualment.

Óscar Vacas

Óscar Vacas podria gaudir de minuts a València

Jordi López viatja amb un equip de circumstàncies, ja que encara no pot comptar amb els lesionats Vivi, Diego Garzón i Fran González i Meshak arrossega molèsties. A més, no s’han cobert les fitxes que s’han deixat lliures i hi ha tres jugadors apercebuts de sanció (Aythami, Neeskens i Jaouad) si veuen una groga més en aquest partit.

Sergi Solans, davanter del CF Peralada de la Tercera Federació, podria ser el primer reforç en el mercat d’hivern. Luis Enrique Morona del Campo, del col·legi madrileny, dirigirà el partit a l’Estadi Antonio Puchades de València.