Un Terrassa FC amb confiança afronta el repte d’acabar amb la dinàmica negativa fora de casa

Després de l’exhibició contra el CD Teruel, el Terrassa FC torna a afrontar el repte de guanyar fora de casa. Diumenge ho intentarà al camp del CD Ebro, un equip amb qui es troba empatat a 37 punts a la classificació i que també s’ha posicionat per entrar en els llocs de play-off d’ascens, a tan sols 3 punts. A la primera volta els de Jordi López van guanyar per 1 a 0.

La plantilla és conscient que trencar amb la dinàmica tan negativa lluny de Ca n’Anglada reforçaria les opcions de lluitar per pujar de categoria. El tècnic del Terrassa FC, però, rebaixa l’eufòria i assenyala que guanyar a Saragossa pràcticament certificaria la permanència, l’objectiu d’aquesta temporada. A més, no preveu un partit gens senzill contra el millor equip en la segona volta.

Per aquest desplaçament l’entrenador terrassista compta amb tota la plantilla, després de recuperar Juanvi i Adri Lledó, per sanció. Només és baixa per lesió Diego Garzón. Millan Bárcenas Torres, del col·legi de La Rioja, serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les dotze del migdia.